Flettet sengerand 2 meter, mintgrøn
399,00 kr. Tilføj til kurv

Flettet sengerand 2 meter, mintgrøn

399,00 kr.

Snart på lager – Levering 5-10 hverdage

Tilgængelig på restordre - 2-3 ugers leveringstid

Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 500,-

  • Dansk webshop med høj service
  • Varer i høj kvalitet
Sikker betaling med betalingskort

Flettede sengerande gør de sødeste drømme ekstra behagelige og sikre for både barn og forældre. En flettet sengeslange er desuden er flot dekoration til babyværelset, de stilfulde fletninger er lavet af det blødeste velour materiale der findes.
Med sit unikke design og farve, der emmer af varme og blødhed, er den en af ​​de vigtigste elementer på babyværelset når barnet skal sove trygt.

I modsætning til nogle sengeslanger er den flettede sengeslange ikke høj, så babyen er tydeligt synlig, og han kan endda holde øje med dig så i begge er ekstra trygge og kan sove godt.

Hvis du tager din baby med i din egen seng, kan du bruge den flettede sengeslange som en afskærmning af barnet ligesom du ville bruge en babynest. Når du bruger den som sengeslange skal du ikke bekymre dig om at komme til at skade den lille i søvne. Uanset hvor du lægger din baby i løbet af dagen, kan du ved hjælp af den bløde velour sengeslange skabe et sikkert og behageligt rum for dit barn.

Hver sengeslange kommer med 8 snore af samme farve som selve sengeslangen. Snorene kan du bruge til at fastgøre den sikkert til tremmesengen.
OBS! For at undgå risiko for sammenfiltring og kvælning skal du binde og placere snorene, så barnet ikke kan komme til skade.

Specifikationer:

  • Materiale: 100% polyester (super plys/velour)
  • Størrelse: 200 cm lang, 15 cm høj
  • Montering: Ligges løst, eller bindes fast med 8 medfølgende snore

Vedligeholdelse:

  • Kan maskinvaskes ved 30 grader
  • Kan ikke tørres i en tørretumbler

Yderligere information

Farve

Brand

Pindu